Joh 20:21-22

Nog eens zei Jezus: ‘Ik wens jullie vrede! Zoals de Vader mij heeft uitgezonden, zo zend ik jullie uit.’ Na deze woorden blies hij over hen heen en zei: ‘Ontvang de heilige Geest’.

Uitnodiging

Met grote verwachting en vreugde nodig ik je uit voor de Rafaël conferentie 2010, waarin we drie dagen samen als familie kunnen doorbrengen om Gods woord te horen, bemoedigd te worden en richting te ontvangen

Uit de tekst in Joh 20 kunnen we opmaken dat we: geroepen zijn in de missie van Jezus voor de Vader door de Heilige Geest en ten behoeve van de wereld. We geloven dat God ons in de conferentie helderheid, hoop en bemoediging wil geven over wat Hij aan het doen is, wat Hij zal gaan doen en hoe Hij ons daarin wil gebruiken. Er zijn veel benaderingen, meningen en analyses over de complexe cultuur waarin we leven en hoe de bediening van de gemeente daarop moet aansluiten. Het is goed om daar mee bezig te zijn, maar in de conferentie willen we terug gaan naar de basis van onze roeping en ons opnieuw te laten ijken door Hem. Het gaat niet in de eerste plaats om onze visie, onze opdracht en onze benadering, maar om die van God. Zijn missie is al eeuwen in volle gang en zal tot Zijn geweldige doel komen. Zijn plannen zijn onwankelbaar en eeuwig. We willen God vragen om ons heel bewust te maken van wat zijn missie is en wat de karakteristieken, voorwaarden en doelen zijn, zodat wij onszelf en onze bediening kunnen inbedden in Zijn missie…

Algemeen

conferentie

van woensdag 21 april 10:00 tot vrijdag 23 april 16:00 uur

locatie

conferentiecentrum De Kroeze Danne te Ambt Delden

Het tweede aspect van het thema gaat over het verstaan wat onze bijdrage en opdracht binnen Gods Missie mag zijnspecifiek voor ons als beweging, gemeenten en bedieningen en voor ons persoonlijk. We hebben de openbaring van de Heilige Geest nodig om te weten hoe Hij wil dat we Gods Missie uitleven in onze tijd, met onze gaven, op onze plaats en in onze
context. We zien uit naar een krachtig profetisch spreken van God voor iedereen. We verwachten dat door het ontmoeten van elkaar, de sprekers en de seminars inzicht en wijsheid voor onze bediening zal ontstaan, die veel vrucht zal brengen in het komende decennium. Ook is het ons verlangen dat de Heer ons lichaam zal gebruiken om tot een bron van bemoediging en genezing te zijn en dat Hij ons ontmoetingen zal geven waaruit samenwerking, vriendschap en bediening zal ontstaan. Gods missie is in volle gang en neemt ons mee. We willen je uitnodigen om als beweging zo bemoedigd, bekrachtigd en gezonden te worden vanuit deze conferentie.

Meer info op: http://www.rafael.nl